Ultimate magazine theme for WordPress.

Чадър пази от дъжд и зарежда телефона ви

0

- Advertisement -

Телекомуникационната британска компания Vodafone съвместно с лондонския „Юнивърсити колидж” разработиха нов чадър, който бе представен на фестивала за високи технологии в Ница.

Продуктът “Booster Brolly”, освен, че ви пази от дъжда, усилва сигнала на мобилния ви телефон, ако се намирате в някое по-затънтено място и действа като зарядно чрез специален USB изход. За по-малко от три часа смартфонът ви ще бъде зареден чрез вградените слънчеви батерии, които преобразуват слънчевата светлина в енергия.

Чадърът е снабден с антена, усилваща в пъти сигнала на телефона, дори и на места, където обхватът е доста слаб. Захранването на антената става от генерирания от батериите електрически ток.

Новото изделие ще е от голяма полза за хилядите британци, които през лятото ще се отправят към рок фестивали на открито в провинцията. Много често времето поднася неприятни изненади на зрителите, а с новия продукт те могат да бъдат избегнати, като в същото време той осигурява и по-добра връзка.

„Booster Brolly” разполага със светещи диоди, за да се използва и като фенер, и с възможност за включване в режим „хендсфри” на мобилния телефон, което го прави подходящ за полеви условия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече